Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
4+1 tipp a jobb szexért

Ebben a bejegyzésben mutatunk számodra olyan tippeket, amik biztosan megváltoztatják és élvezetesebbé teszik a szerelmeddel való együttlétet!

 

Sok esetben még mindig előfordul, hogy valamelyik fél nem élvezi úgy az együttlétet, ahogy azt kellene. Például a csikló izgatása még mindig gyakran háttérbe szorul, ha pedig mégis jelen van, akkor is csak az előjáték során. Pont ezért is lehet az, hogy az együttlétek nem mindenkinek hozzák el a kívánt élvezetet. Mit tehetünk ez ügyben?

 

Mutatjuk:

 

1. Ismerd meg a saját tested

Ha nem vagy tisztában a saját testeddel, és annak erogén zónáival, akkor miként várjuk el, hogy a párjunk tisztában legyen vele? Megkerested már bármikor is a G-pontodat, vagy kipróbáltad már, mit érhetsz el egy prosztata masszázstól? Mindenkinek az a cél, hogy a párjával együtt törjenek a csúcsra és élvezzék az együttlétet, viszont vannak olyan dolgok, amiket először magadban kell, hogy tisztázz.

Próbálj ki magadon dolgokat, tapasztald ki, mit élvezel, és mit nem. Mi az ami számodra beválik, és mi az amitől a hátadon is feláll a szőr. Ha ezek megvannak, és tudod, hogy számodra mi a jó, akkor utána ezeket megoszthatod a pároddal is. Ezt követően pedig ő is oda tud figyelni és ki tudja elégíteni a vágyaidat.

 

2. Ne szégyeld magad, mutasd ki az erotikus éned, annak minden tapasztalatával

Ne szégyeld az erotikus éned, és elítélni sem célszerű. Ahogy az élet más területén sincs két egyforma ember, úgy a szexuális normákat sem lehet általánosítani, ami mindenkire ráhúzható, vagy elmondható lenne. Nincs olyan norma, amitől, ha eltérsz, akkor te már beteg, vagy perverz lennél. Mindenkinek más és más igényei vannak. Megvan mindenkinek a maga kis furcsaságai, vágyai, mindenki mást és másról fantáziál, csak ezekről nem szokás beszélni.

Ami a legfontosabb, hogy ismerd meg a saját tested, ahogy azt az első pontban is érintettük, ezt követően pedig merj beszélni a pároddal, ne szégyeld az erotikus vágyaid, mondd el bátran a szerelmednek, hiszen ő fogja a legnagyobb támaszt nyújtani számodra ilyen téren, főleg, ha ezeket a vágyakat meg is akarod valósítani.

 

3. Kapcsolat fenntartása

Legyen szó bármilyen kapcsolatról, azt ápolni és meg kell dolgozni érte. Ugyanez vonatkozik a szexuális kapcsolatokra is. Ahogy az előző pontban emlíettük, mindenkinek más és más vágyai, fantáziái lehetnek, amik lehet, hogy megegyeznek a párodéval, de az is lehet, hogy szöges ellentétben állnak. Ahhoz, hogy ezek ne okozzanak problémát, fontos, hogy beszéljetek róla, és, hogy kialakítsatok egy olyan szexuális kapcsolatot, amely mindkettőtök számára előnyös és élvezetes.

Fontos tehát a kommunikáció, a kapcsolat kiépítése és annak fenntartása is. Csak így lehet hosszútávon fenntartani egy szerethető, élvezetes és orgazmusokkal teli kapcsolatot.

 

4. Légy türelmes

Volt már veled is olyan, hogy fejben mindent elhatároztál, viszont a tested nem engedelmeskedett? Ne aggódj, mással is előfordult már az, hogy fejben megvan a tökéletes kép, megvan a vágy, viszont a teste nem azt, vagy épp nem úgy szerette volna. Ahogy nálad, úgyanúgy ez a párodnál is előfordulhat. Ilyenkor nem szabad sietni, nem szabad elkapkodni semmit, türelmesnek kell lenni. Légy türelmes a pároddal és önmagaddal is.

Ilyenkor szoktak segítségedre sietni az előjátékok és az ezt segítő segédeszközök is. Ha még nincs ilyen kis pajkos játékszered, nézz szét nyugodtan a webshopunkban. Biztos, hogy találsz kedvedre valót.

 

+1. Merj kockáztatni!

Félsz, hogy a partnered nem fog elfogadni? Félsz attól, vajon mit gondol rólad és a kis fantáziádról? Ahogy azt már korábban említettük, mindenkinek vannak kis apró furcsa vágyai, fantáziái, tehát ezzel nem vagy egyedül. Merj kockáztatni, és beszélgess erről a pároddal. Mondd el neki, mit szeretnél, mire vágynál, meglátod, segítségedre lesz. Ezt követően még az is elképzelhető, hogy a párod is bátran eléd áll, és elmondja, hogy mi mit is szeretne valójában az ágyban.

Lehetséges, hogy a fantáziád és a vágyaid kockázatosak, amire pont a párod fogja felhívni a figyelmet. Ez esetben mi a legrosszabb ami történhet? Nem próbáljátok ki, megvédve magatokat a kockázattól, azonban a legtöbb esetben egy izgalmas és új szexuális élménnyel fogtok gazdagodni és végül örülni fogtok, hogy kipróbáltatok valami újat.

2022. szept. 30.