Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Amit a vibrátor tisztításról tudnod kell

Amin nem szabad spórolni, az a vibrátor tisztítása, mivel könnyedén lehetnek egészségügyi problémák. Mutatjuk, hogyan csináld helyesen.

 

Ha önkielégítésről, aktusról, vagy előjátékról van szó akkor az egyik legjobb és legkülönlegesebb szexjáték, az a vibrátor. Legyen akár csiklóvibrátor, párvibrátor, rúdvibrátor, G-pont vagy akár análvibrátor, egy dolog közös bennük, oda kell figyelni rájuk. Nem csak a minőségmegőrzés miatt, hanem saját magad egészsége miatt is.

 

Ha nemsokkal az aktus után rendbe rakod a vibrátorod és nem csak félre teszed, akkor ez a cikk nem neked szól. (természetesen, ha kiváncsi vagyok, olvashatsz tovább) Ha te is azok a csajok közé tartozol, akik egy jó szex után, vagy önkielégités után csak úgy félreteszik ezt a szexjátékot, majd megfeledkeznek annak tisztísáról, akkor érdemes tovább olvasnod. Természetesen nem azt akarjuk mondani, hogy az aktus után egyből a fürdőszoba legyen az első utad, egy kis pihi, ölelkezés, összebujás beleférm de azt követően érdemes a vibrátor tisztitására fókuszálni.

 

Miért is kell rendszeresen tisztán tartani a vibrátorod?

Használat után, hogy miért kell megtisztítani? Mert az aktus után, a megkérgesedett, megszáradt sikosítóval és testnedvekkel (akár még némi szőrrel és szöszökkel megrakott) szexjáték nem túl izagalmas. Főleg, ha megfeledkezel a tisztításáról, és csak legközelebb akkor jut eszedbe, mikor kiveszed a fiókból, izgalmi állapotban. Ezek után egyből elúszhat az izgalom és a szenvedély. Gondolom ezt egyikőtök se szeretné.

Ez nem minden, a meg nem tisztított vibrátor tökéletes terep a gombák és baktériumok szaporodásához. Ebből adódhat a Candida fertőzés, ami egy bakteriális hüvelygyulladás, húgyúti fertőzések. Előbbit kb nők egynegyede tapasztalta már, utóbbit legalább minden nő elkapja egyszer élete során. Akik már elkapták tanúsíthatják, hogy ezek a fertőzések egyáltalán nem szórakoztatóak, ami az egészséged mellett a szerelmi életedre és rányomhatják a bélyeget.

 

Amit tudni kell a tisztításáról és tárolásáról

Mikor? - Alapvetően minden használat után, de nem árt használat előtt is egy kicsit megmosni. Lehet kicsit túlzóan hangzik, de, hát az egészségedről van szó. Jobb, ha óvatosabbak vagyunk.

Hogyan? - Többnyire anyag függő, de összességében semmi rosszat nem teszel egy vibrátornak se, ha egy kis meleg vízzel és szappannal átmosod, majd hagyod megszáradni. (nem egyből vízesen elrakni a dobozába, fiókba, ágy alá). Megszáradást követően pedig az anyagához illő speciális tisztítószerrel ha befújod, akkor garantáltan tiszta és ragyogó lesz.

Tárolása? - Ha több vibrátorod van, akkor érdemes külön-külön tárolni őket, mert, ha eltérő az anyaguk, akkor nemcsak, hogy bacikat adhatnak át egymásnak érintkezésről, de akár a minőségük is romolhat. Ugye ezt nem akarod te se? Ha jót akarsz a szexjátékodnak, akkor érdemes szöszmentes tárolótasakban, dobozban tartani. Így biztosan megőrzöd a minőségüket és a tisztaságukat is.

 

Nincs még vibrátorod? Katt a linkre és nézd meg kínálatunkat.

2022. aug. 27.