Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Erre figyelj pénisz pumpa használata során

Minden férfi fejében megfordult már az erekció és a pénisz növelésének a gondolata. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Ami az önbizalom hiánya olykor, az a vastagság, erekció hossza, hossz és ezek kombinációja. Túl kicsi? Túl vékony? Ne aggódj tovább, szerencsére a péniszpumpa a segítségedre lesz. A péniszpumpa segítségével, vagyis a kúraszerű használata segít az erekciót tartósabbá tenni, de akár még a szerszámod növelésére is hasznos lehet.

 

A pénisz pumpát eredetileg az impotencia kezelésére fejlesztették ki. Ami szerintünk a legfontosabb, hogy olyan kezelési mód, ami nem gyógyszeres kezelés. Sajnos az impotencia sok férfinál előfordulhat a stresszes életvitel vagy felgyorsult életmód miatt.

 

Tehát, mire is jó pontosan a pénisz pumpa? Méretgondokra és merevédis zavarokra.

 

Sok fajta pénisz pumpával találkozhatunk, de az alap modell az egy szűk, műanyag szerű hengerből/csőből áll, amelyhez kapcsolódik egy pumpa. Ez lehet elektromos, de akár kézi meghajtású is. Ami a legjobb benne, hogy nem kell tudósnak lenni ahhoz, hogy használjuk. Egy kis utánajárásra és gyakorlásra van szükség, és már te is könnyen belendülhetsz a használatába. A péniszpumpa feladat az, hogy a pénisz körül ebben a csőben eltávolítsa a levegőt, ezzel fokozva a péniszbe áramló vér mennyiségét. Ez pedig azt eredményezi, hogy hosszab erekciód lesz, javítja a korai magömlést, segít az impotencia ellen is, és, ha kúraszerűen használja valaki (kb 2-3 alkalommal hetente) akár minimális növekedést is elérhet.

 

Hogyan használjuk?

 

A használata, ahogy korábban is írtuk egyszerű, könnyen kezelhető. Egyébknént nevezik még vákuum pumpának, vagy pénisz növelő pumpának. Első egy-két alkalom zavarba ejtő lehet, de nem kell félni, egy kis gyakorlat, és már nem fogsz zavarba jönni. A csövet a péniszre kell illeszteni és szorosan tartani a test mellett. Fontos, hogy erre a részletre oda figyeljünk. Ennek a segítségében lehet a víalapú sikosító is akkár. Amikor ez megtörtént, akkor elkezdhetjük a pumpálást kézzel, vagy elektromos módon. Ezáltal, a pumpálás levegőt szív ki, ezáltalán vákuumot létrehozva. Ez pont olyan hatást kelt, amikor vér tolul a hímvesszőbe és létrejön a merevedés. Ezt követően eltávolíthatod a cilindert és jöhet is az előjáték vagy akár maga az aktus is.

Típusoktól eltérő lehet, de vannak olyan pumpák, amin gyűrű vagy mandzsetta van, így ezáltal rögzíteni tudod az eszközt.

 

Milyen szempontok alapján vásároljunk pénisz pumpát?

Legfontosabb szempont a méret.

Fontos szempont, hogy a cilinder ne legyen túl szűk, mert, ha elkezdesz pumpálni és szükös lesz ahely, akkor az káros hatással is lehet a péniszedre. Emelett jobb, ha elektromos pénisz pumpát választasz, a kényelem miatt.

Vannak már olyan pénisz pumpák, amelynek van digitális kijelzője és nyomásérzékelője. Ezek segítsévégel figyelheted, az eltelt idt, illetve a kialakult nyomást is, így pontosabb képet kaphatsz, hogy számodra mi a megfelelő idő és nyomás. Azért sem elhanyagolható ez a mérés és megfigyelés, mivel a nagyon alacsony nyomásnak nincs semmilyen hatása, míg a magas nyomás esetén sérülést is elszenvedhetsz.

 

Más tesztrészekre is alkalmazható?

Vannak olyan emberek, akik a pénisz pumpát már más testrészen is kipróbálták. Például: mellbimón, csiklón, tulajdonképen mindenhol, ami érzékeny terület lehet. Ezért gyakran van, hogy a pénisz pumpa csomagolása kiegészítőket tartalmaz, így lehet mellbimbó pumpát, vagy csikló pumpát is beszerezni. Ezek ugyanazon az elven működnek, mint a hagyományos pénisz pumpa. Pumpálás esetén a vérbőség előidézésvel változik az adott testrészen az érzés, ezáltal élvezheted a más testrészeken is a pénisz pumpát.

 

Mindenképp hagyd abba a pumpálást, ha véraláfutást vagy fájdalmat érzel. Ha bármelyiket is tapasztalod, hagyd abba, illetve, ha szükséges, egyeztess orvosoddal. Ha véralvadási zavarral küzdünk, vagy könnyen vérzünk, akkor sem tanácsos alkalmazni az eszközt.

 

Remélem tudtunk segíteni ebben a cikkben, hogy mire is használható a pénisz pumpa, kinek ajánlott, és milyen szempontok alapján vásárolj.

2022. aug. 31.