Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Fontos a biztonságos szex - 8+1 érv az óvszerhasználat mellett

Sokan nem szeretik az óvszert, mert rontja az élvezet és a behatolás élményét. Azonban ezt el lehet kerülni, ha pontosan meghatározod, hogy milyen méretre és anyagra van szükséged ahhoz, hogy biztonságos is legyen, de élvezetes is. Az óvszer használata semmiféleképpen nem mehet az együttlét minőségének a kárára.

 

Az óvszernek nagyon sok előnye van, ezeket fogjuk a mostani bejegyzésben bemutatni, és azért is tartottuk fontosnak ezt a cikk publikálását, mertn agyon ok férfi panaszkodik, hogy szorítja, rontja az élményt, vagy, hogy kényelmetlen. Ennek nem szabad így lennie, főleg manapság, amikor annyi féle anyagú és extrával ellátott óvszer kapható. Gyakori indok lehet még az óvszer allergia is, viszont már van latex mentes is, szóval ez sem lehet kifogás! A legtöbb esetben a fentiek oka a következő: nincs gondosan kiválasztva, hogy milyen óvszerre van szükség. (méret pontos felmérés, anyagválasztás)

 

Nézzük azt a 7+1 érvet, amiért kattintottál:

1. Megóvhatod saját magad és partnered a nemi betegségektől

Az együttlét során terjedő szexuális betegségeket csak úgy tudod megakadályozni, ha óvszert használsz. Véd a hüvelyi, orális és anális behatolás során is.

2. Véd a terhességtől

Ha nem akarsz még szülő lenni, vagy épp egy éjszakás kalandban van részed, akkor mindenképp használj óvszert. Egy éjszakás kalandnál az előbb említett nemi betegség miatt is, de az óvszer az, ami kb 99%-os hatékonysággal véd meg a szülővé vállástól. Természetesen figyelni kell a felhelyezésre, mindenképp hagyni kell 1-2 cm-t a távozó sperma számára, illetve figyeljetek a szavatossági idejére is.

3. Mellékhatások kockázata alacsony

Kutatásokkal kimutatták, hogy a lakosság kb 2%-a allergiás a latexre. Ha a 2%-ba esel bele, ne aggódj, vannak már latex mentes óvszerek is.

4. Ez az a fogamzásgátló módszer, amelyhez a legkönnyebben és legjobban hozzáférsz

Ehhez nincs szükség orvosi receptre, egyszerűen csak besétálsz egy boltba vagy drogériába, kiválasztod a nekeg megfelelőt, és már meg is van a biztonságos szex első lépése.

5. Fokozhatják az élvezetet

Ha valamilyen extrával felszerelt óvszert vásárálsz (pl bordírozott, ízesített) azzal a párodnak is kedveskedhetsz. A bordírozott a behatolás során okoz extra évlezetet, az ízesített pedig az orális szex esetén nyújt extrát.

6. Hosszabb erekció a behatolás során

Ha jól választod ki a méretet, akkor az óvszer működhet akár úgy is, mint egy péniszgyűrű. A vér áramlásának a lassításával elnyújthatja az erekciót és így megakadályozhatja a korai elsülést.

7. Biztonságossabb vele az orális és anális szex

Sajnos a végbélben és a szájban is rengeteg baktérium található, bármennyire is hagnzik élvezetsnek. Azonban az óvszernek köszönhetően mindkettőtől védve vagy, ha viseled, és egyikről sem kell lemondanod.

+1. Ár-érték arányban verhetetlen

Más egyéb fogamzásgátló módszerekkel összehasonlítva az óvszer az a fogamzásgátló, amely hatákonyságát és árát tekintve verhetetlen.

 

Nézz szét az óvszereink között, és rakj be a kosárba egy párat, a biztonság kedvéért.

2022. aug. 29.