Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Hoztunk 4+1 társasjátékot, a hosszú őszi estékre, hogy biztosan ne unatkozzatok

Dobd fel a hosszú őszi estéket, hogy azok ne unalmasak, hanem erotikusak és izgatóak legyenek. Ehhez hoztunk el nektek most 5 társasjátékot, amit, ha kipróbáltok, garantáltan nem fogtok megbánni!

 

1. Sex Hunting 2, magyar nyelvű erotikus társasjáték

Kifejezetten pároknak javasoljuk ezt a társasjátékot, magyar nyelvű, erotikus játék. Tökéletes lehet akár legény és leánybúcsúk esetén is.

A játék menete: A párok közül az egyik (bármelyikük) a vadász, a másik játékos pedig menekülni kénytelen a játékmezőn. A vadász egy bábut kap a menekülő 3 bábut kap. Ha menekülő nem tudja vagy esetleg nem akarja végrehajtani a feladatot a bábuja kiesik. A győzelemhez elég egy bábut a célba juttatni. A Szex Hunting társasjáték célja a vadász részéről, hogy ügyes taktikával minél több feladatot tartalmazó kártya húzására kényszerítse a társát. Ha egy bábút sem sikerül célba juttatni a vadász győz és választhat a cél kártyák közül aznap éjszakára.

Ha kedvet kaptál hozzá, ide kattintva letöltheted.

 

2. Páros játszma - Párismereti társasjáték

A játék lényege: Ismerkedj okosan! Egy vidám és erotikus párismereti társasjáték.

A doboz 2 játékot tartalmaz: Több páros játszma - több pár részére: Ez a társasjáték valójában egy párismereti vetélkedő, ahol még az is kiderülhet, hogy a barátok jobban ismerik a párt, mint ők egymást.

Ha kedvet kaptál hozzá, ide kattintva letöltheted.

 

3. SexTivity, magyar nyelvű erotikus társasjáték párok számára

A játék menete:

Népszerű dolog a felnőtt társaságban a szexről beszélgetni. Ez a játék segít, hogy bemutassa milyen rátermett, hogyan vág az esze, ha szexről van szó. A feladványokat háromféle módon lehet teljesíteni a szerencsétől függően.

Játsza el: A kártyáról választott szót el kell mutogatni a partnerednek
Rajzolja le: A választott szót le kell rajzolni
Ki ne mondja: A választott szót kell körül magyaráznod úgy, hogy az adott szót ki ne mond

A játék nyertese az a csapat amely több feladványt tudott megfejteni! A nyeremény pontokat a csapatok gyűjthetik zálogtárgyakban, ruhadarabokban, csókokban, italokban és ki tudja mi minden jöhet még jól a nyertes csapat részére. Arról nem is mondunk semmit, hogy meddig tart a játék, hiszen aki elkezdi úgy sem szeretné abbahagyni.

Jellemzői:
Játékosok száma: 4 - 8 fő
Közel 1000 különféle feladvány

Ha kedvet kaptál hozzá, ide kattintva letöltheted.

 

4. Hancúr párbaj - Ki megy el a végén? - társasjáték felnőtteknek

Friss pároknak ajánlott, hogy egymást könnyebben felfedezhessék, azonban az összekott pároknak is javasolt ez a játék, ha felakarják dobni a szürke, őszi hétköznapokat.

Ezt a társast ketten lehet játszani. A játékmezőkön haladva egyre forróbb és izgalmasabb erotikus feladatokat kell teljesítenie a játékosoknak, hogy minél nagyobb örömöt és élvezetet szerezzenek egymásnak és maguknak.

A játék során 3 zónán kell átjutni:

  • Csábítás zónája
  • Vágy zónája
  • Hancúr zónája

 Ha kedvet kaptál hozzá, ide kattintva letöltheted.

 

5. Lucky Love Dice 12 pc - Erotikus társasjáték

Erotikus társasjáték párok részére. A játékban a 3 dobókockának nagy szerepe van. Az első meghatározza a testrészt (pl. nyak, mellbimó, fül), a második, hogy a testrésszel mit kell csinálni (pl. simogatás, szívás), míg a harmadik a helyszínt jelöli ki a párok számára (pl. asztal, fürdőkád).

Ha kedvet kaptál hozzá, ide kattintva letöltheted.

 

Reméljük tudtunk segíteni, hogy izgalmasabban és élvezetesebben teljenek az esős, hosszú őszi hétköznapok.

2022. okt. 07.