Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Hoztunk pár izgalmas pózt műpéniszhez

Hoztunk 3 izgalmas pózt műpénisz használatához: és ami fontos, nem csak nőknek, pároknak is!

Ha még nem vagy elég rutinos, jogosan teheted fel a kérdést, hogy műpéniszhez izgalmas póz, párok esetén is? Igen, jól olvasod, párok is nyugodtan használhatják ezt az erotikus eszközt annak érdekében, hogy fokozzák az izgalmat és az élvezeteket, mivel nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, ha használjuk ezt a segédeszközt. Ha szingli vagy és tapasztalt a dildók terén, akkor már tudod, hogy sok téren kielégítő tud lenni egy műpénisz és akár a legjobb barátod is lehet.

Ebben a bejegyzésben a műpénisz előnyeire fogunk fókuszálni, és legyél akár szingli, vagy élj párkapcsolatban, érdemes feldobni az együttlétet vagy az önkielégítést egy jó dildóval vagy vibrátorral.

Na de elég a bevezetőből, nézzük azokat a pózokat, amiért kattintottál:

1. Kutya póz

Ennek a póznak a kipróbálásához szükség lesz egy tapadókorongos dildóra. (ha még nincs itt be tudod szerezni) A tapadókorong segítségével a falhóz "rögzítheted" ezt a csodás segédeszközt és ezáltal egyedül is ki tudod próbálni ezt a pózt, így élvezheted a mélyreható lökéseket és a saját feltételeid szerint ütemezheted ezeket. A csipőd mozgatásával még a csiklód stímulálására is tudsz majd összpontosítani.

Ha már megvan a tapadókorongos dildó, akkor nem csak a klasszikus kutyapózt próbálhatod ki. Fogd meg a kis kedvenc játékszered és vidd magaddal a zuhany alá. Ha derékmagasságban felrögzíted a csempére, akkor te már tolathatsz is rá, kicsit bedőlve. Ezt megelőzően akár kényeztehteted is magad, vagy megkéred rá a párod, ez már csak tőled/tőletek függ.

Egyébként a kutyapóz kipróbálása a pároknak is javasolt, főleg, ha szeretnének nyitni a BDSM felé, hiszem ebben a pózban van egy kis dominancia a felek között.

2. Édeshármas - újragondolva

Ennek az alapja a fentebb említett kutyapóz. Ugyanúgy rögíztsétek a dildót a falra. Ezt követően menjetek le kutyapózba, és amíg a párod hátulról tolja neked, addig te szopogasd a falra rögzített dildót. Erre az esetre érdemes olyan dildót választanod, amelyik nagyon élethű, így fokozhatod az élményt.

Ez a póz azoknak is javasolt, akik már elgondolkodtak azon, hogy kipróbálnák az édeshármast, viszont még nem merték. Így ezáltal imitálhatják, nagyjából miylen is lenne. Ha bevállt, akkor akár a valódi édeshármast is kipróbálhatjátok.

3. Misszionárius

Lehet, hogy elsőre nem gondoltad volna, hogy ezt a jó öreg klasszikust is a listába rakjuk, viszont megvolt az okunk rá, hogy megemlítsük. Ez a póz egyike azoknak a pózoknak, amelyek esetén könnyen hozzáférsz a csiklódhoz. Csak feküdj fel az ágyra kényelmesen, és add át magad az élvezeteknek.

Miután kényelembe helyezted magad és kézbe vetted a dildód, hogy önkielégítést kisérelj meg, a legkönnyebben úgy stimulálhatod a G-pontod, ha megemeled közben a csípőd. Így egyszerűen hozzáférhetsz a csiklódhoz.

Ráadásul ezt sem kell, hogy egyedül csináld. Ha a párod nyitott rá, add a kezébe az eszközt, és te csak az élvezetekre koncetrálj, mikőzben ő téged kényeztet.

 

Amire még szükséged lehet: egy jó nagy adag sikosítóra, hogy könnyebben menjen a behatolás, főleg, ha az anális területeken tevékenykednél.

2022. okt. 28.