Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Miért az egyik legszexibb ruhadarab a harisnyatartó?

Ebben a bejegyzésben annak próbáltunk utánajárni, hogy miért ez a legszexibb darab? Miért van az, hogy ez az édes kis semmiség annyira beindítja a férfiakat? Fogadjunk, hogy, ha felveszed mondjuk otthonra egy romantikus estére készülve, vagy a moziba menet, akkor olyan önbizalmat kölcsönöz neked, amitől hihetetlenül szexi leszel. Ha egy forró éjszakára vágysz és elakarod csábítani a partnered, akkor ezek közül a harisnyatartók közül lesz az egyik legjobb választosád.

 

Az erotikus ruhák és kiegészítők között talán a harisnyatartó az, ami mindenkinek először eszébe jut, és az olyan erotikus fehérneműk közé tartozik, amely garantáltan felpörgeti a fantáziát és a hangulatot, ami egy felejthetetlen együttléthez fog vezetni. Ez nem is véletlen, mert, ha jobban megfigyeljük, látni fogjuk, hogy ez a szexi fehérnemű tökéletesen és szexi keretbe foglalja a láb, a medence és a csípő hármasságát, méghozzá úgy, hogy férfi legyen a talpán, aki ellenáll ennek a kisértésnek.

Ami még ennél is fontosabb, nem csak neked lesz több önbizalmad, és leszel hihetetlenül szexi, hanem az ellenkező nemre is ajzószerként fog hatni, főleg, ha kivillantod egy ütős miniszoknya alól, vagy, ha levetkőzől fehérneműre a kiszemelted előtt: garantáltam rád fog szegődni minden figyelem.

 

Miért is olyan szexi a harisnyatartó?

Volt már rajtad harisnyatartó? Amikor rajtad volt, te is szexibbnek és magabiztosabban érezted magad, hogy rajtad van ez a falatnyi kis fehérnemű? Ha már viseltél ilyet, akkor bizonyára megvolt ez az érzés. Ha nem, akkor azt javaslom, hogy érdemes lenne kipróbálnod, hogy átéld ezt az érzést. Ami még hasonló önbizalmat adhat az egy jól kiválasztott melltartó, vagy francia bugyi, de talán abban mindannyian egyetértünk, hogy a harisnyatartónak párja nincs ebből a szempontból.

A tudat, hogy rajtad van egy ilyen szexi darab, akkor is hatni fog rád, ha egy szoknya alatt viseled a hétköznapokban és nem látja senki más, csak te tudod, hogy mit viselsz. Ha pedig egy szellősebb napon hordod, garantált, hogy minden szempár rádfog figyelni, ha meglengeti a szoknyádat a szél. Miért is mondom ezt? Mert, ha hordod ezt a ruhadarabot, attól szexibbnek és magabiztosabbnak érzed magad. Ha pedig egy nő magabiztos és egészséges önbizalma van, akkor ez a két dolog az, ami igazán szexivé teszi a nő megjelenését.

Na de nézzük a férfiakat, mivel nem csak rád, a nőre van ilyen hatással ez a ruhadarab.

A láb mindig a lista élén van

Őszintén szólva a láb mindig azon testrészek között van, amit a férfiak szemügyre vesznek, és ezért van az, hogy mindig minden figyelem oda szegeződik, ha a miniszoknya alól kivillan egy harisnyatartó pántja. Nem beszélve arról, ha szeretkezés előtt, kiöltözve akarod elcsábítani, mert abban biztos lehetsz, hogy a harisnyatartó segítségével az intim tájakra fog fókuszálni a férfiember.

A harisnyatartó amellett, hogy szexi, egy játékos ruhadarab

Akik már jártasak a dologban, és nem első alkalommal hordják, azok tudni fogják, hogy miről beszélek. Amikor a férfiak meglátják a nőt, ebben a ruhadarabban, alig várják, hogy az eléjük került ajándékot kicsomagolhassák. Így van, nem csak arra vágynak, hogy a melltartót lehúzzák, hanem azt is, hogy a harisnyatartóból kibújtassák a nőt. E kalandozások közepette pedig nehogy elkalandozzon a kezük, vagy a nyelvük.

A harisnyatartó az egyik legérzékibb testrész környékén helyezkedik el

Az tény, hogy a harisnyatartó és pántjai a csípő és a comb között helyezkedik el, így lesz általa érzéki összeköttetés e két testrész között, ahol van az az édes kis hely, ahova minden férfi be szeretne jutni. Tehát, ha egy kis plusz izgalmat és ajzószert szeretnél, ez a ruhadarabb biztos, hogy jó választás lesz.

A ráadás, amivel a BDSM-et is feldobhatod

A BDSM-ről egy másik cikkben bővebben olvashatsz, ha mégis ismeretlen lenne számodra, de a harisnyatartó még ebben a játszadozásban is hasznos és izgató kiegészítő lehet. A pántokat kicsit meghúzva, finoman a bőrhöz pattintva kicsit csípős, vadító élményt adhat. Mindenképp javasolt kipróbálni és garantált, hogy az élmény nem fog elmaradni.

2022. aug. 27.