Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Műpénisz csodálatos tulajdonságai

Az élethű műpéniszről egy kifejezés jut eszünkbe: Egy szexjátékszer mind felett. Intenzív és életű élményt biztosít a használata során.

Az igazán élethű péniszek, visszaadják mindazt, amit egy igazi, vastag, nagy szerszám tud biztosítani. Jól hangzik mi? Ha már próbálnád is ki, ide kattintva már vásárolhatsz is.

 

Na de mi a különbség a vibrátor és eme csodás játékszer között?

Ezt most inkább megfordítanám, és azzal kezdenénk, hogy mi is a közös bennük. Mindezt  csak azért, mert a két játékszerben nagyon sok a közös tulajdonság. Mindkettő nagyon jól helyettesíti a péniszt, jól lehet velük maszturbálni, mindkettő tökéletes az előjátékhoz, akár az aktushoz is. Ha mindez nem elég, nem csak a nők, de akár a férfiak is kényezthetik magukat mindkét játékeszközzel.

 

Aki szereti a túlzott stimulációt, annak a vibrátor javasolt. Ugyanis ez a legszembetünőbb különbség a két játékszer között. Míg a vibrátorban elhelyezett erős motorknak köszönhetően intenzív vibrálást érhetünk el, addig a műpénisz inkább a természetes hatást imitálja. Tehát, ha nem kedveled a különböző intenzív tempójú és erősségű hüvelyt, csiklót, G-pontot stimuláló vibrátort, akkor neked mindenképp a műpénisz a javasolt. Ha pedig szereted a vaskos méreteket, akkor érdemes egy nagyobbat beszerezni, hogy ne maradjon el a tökéletes élmény.

Ha még nem tudod, hogy melyiket próbálnád ki igazán, akkor a javaslatunk az, hogy mindkettőt. Nincs veszíteni valód. De, ha kipróbálnád a műpéniszt, akkor mutatunk pár nagyszerű tulajdonságát:

 

1. Erezett felszín

Mivel mű, így nincs semmi akadálya, hogy a természetesnél kicsit vastagabb erek fussanak végig rajta. Ugye az igazi péniszen is fut 1-2 vastagabb ér, de olykor az nem az igazi. Ha pedig azt nézzük, hogy ezek a redők, belülről fogják masszírozni a vaginádat, akkor azt hiszem, hogy mindketten egyet érthetünk abban, hogy minél vastagabb az az ér, annál intenzívebb lesz az élmény. És, ki ne szeretne intenzívebb élményt?

 

2. Herezacskó, ami a hüvelybejáratot ingerli

Mindenképp érdemes olyan eszközt kipróbálnod, amelyen van herezacskó is. Egyrészt azért is, mert így még élethűbb lesz, másrészt pedig, ha jól használod, igazán orgazmusfokozó lehet. Ha jól forgatod, akkor akár a csiklód, vagy a akár hüvelybejáratot is izgathatod vele.

 

3. Pajzán változatok

Ha a vastagabb erek, vagy a herezacskó nem lenne elég, akkor mindenképp a tapadókorongos változatot próbáld ki. A korong segítségével felrakhatod akár a csempére, bútorra, kádra, ezáltalán megsokszorozhatod a pózok és a helyszínek számát, akár már az önkielégítés során. Ha mégtovább mennél, akkor neked javasolt a felcsatolható műpénisz. De arról majd egy másik cikkben mesélünk.

 

4. Átlagostól a hatalmasig

Gondolom semmi újat nem fogunk azzal mondani, ha ez a játékszer is megtalálható a kicsitől a nagyig, a vékonytól az igazán vastagig. Olyat választhatsz, ami igazán kényelmes a hüvelyednek, mivel rendelkezésedre áll a normál méret, vagy akár az igazi nagyágyúk, ami elérhető a 23-25 cm-et is. De ezt már csak az igazán bevállalósoknak javasoljuk. Mindenképp valami szolidabbal kezdj, ha még nem próbáltad.

 

2022. szept. 12.