Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Önkielégítés? Mutatjuk a legjobb maszturbátorokat

Ha most kizárólag csak saját magadra gondolnál, akkor a címben említett kényeztetők széles választéka áll rendelkezésedre.

 

Annyira nagy és széles a választék, hogy ember legyen a talpán, ki elsőre kiismeri magát a teljes felhozatalban. A maszturbátor egy olyan férfiaknak szóló játékszer, ami saját maga kényeztetésére szolgál.

Mi lenne a célod a maszturbátorral? Fokozni szeretnéd a saját és partnered orgazmusát? Vagy segítség kell az elérésben és a maximális fenntartásban, ha erekcióról van szó? Vagy netalán méretnövelés terén lenne szükséged rá? Igen, jól látod, az előbb említett dolgok mindegyikre választhatsz maszturbátort. Egy másik bejegyzésben majd részletezzük jobban őket, viszont most csak a saját önkielégítés céljából mutatunk be pár maszturbátor típust. Természetesen ezeket jól használva a párod is profitálhat belőle, de most legyél csak te a középpontban, ezek elsősorban neked szólnak.

 

Nézzük akkor azokat a maszturbátor típusokat, amiket szólóban ki kell, hogy próbálnod:

1. Svakom maszturbátorok

Ezek közül a maszturbátorok között valószínűleg az egyszer használatos Egg-széria a legismertebb. Köszönhetően a változatos belső kialakításának, puha és rugalmas anyaggal borítja be a hímvesszőt és a változatosan strukturált felszín más és más élménnyel gazdagít. Ez a tojás alakú csoda, egyenesen a távoli Japánból érkezett hozzánk.

Használatuk nagyon egyszerű: A tojást szétnyítva egy puha szilikon kényeztetőt és egy tasak vízbázisú sikosított fogsz találni. Ezt a sikosítót öntsd bele a rugalmas szilikonba és már kezdődhet is az élvezet. Egyébként ez a rugalmas szilikon kb 7-8 cm-es szokott lenni, de mivel nagyon jól nyúlik, így akár 30 cm hosszt is elbír.

 

2. Flashlight maszturbátorok

Ez az a maszturbátor, ami elsöprő előnnyel lenne az első helyezet minden maszturbátort használó férfi körében. Nem csak amiatt, mert elfér egy kisebb börőndben vagy aktatáskában, de amiatt is, mert szuper élethű tapintású anyaga van, amely segítségével olyan belsőt tud kialakítani, ami minden ízében utánozni hasonlít egy hüvelyhez. Egyszerűen hihetetlen és verhetetlen ebben a kategóriában.

A korral való haladás itt is megkérdőjelezhetetlen: ennek mentén kialakítottak már olyan változatokat is, hogy kényeztető ajkak és műpopsi. Egyes kényeztető ajkak hihetetlen jó szopás imitációval rendelkeznek.

Mindenképp javasolt kipróbálnod ezeket is.

 

3. Prosztataizgató játékok

Ha nyitott vagy új dolgokra, akkor a prosztata izgatását mindenképp próbáld ki, mivel ez a dió nagyságú mirigy olyan a férfiaknál, mint a G-pont a nőknél. Érzéki, stimulációra rendeltett szerv, amit megfelelően ingerelve egész jó orgazmusban lehet részed. Ezek a játékszerek intenzív élménnyel fognak gazdagítani, viszont amíg nem próbáltad még ki és nem tudod, hogy pontosan hogyan is élvezed, és milyen eszközre van szükséged, addig javasolt az, hogy egyedül próbáld ki.

 

Élményteli és élvezetes önkielégítést!

 

2022. szept. 01.