Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Orgazmus nőknek: 5+1 előny a vibrátor használata mellett

Ebben a bejegyzésben hozunk 5+1 olyan előnyt, a vibrátor használata mellett, ami még biztos, hogy nem fordult meg a fejedben.

 

Nagyon sok beszélgetés során, ha önkielégítésről és orgazmusról van szó a vibrátor még mindig tabu, holott a hölgyek többségének már ott lapul az alsó fiókban 1-2 játékszer. Egyes kutatások szerint a hölgyek 44%-a már kipróbált egy fajta vibrátort (18 és 60 év közöttiek), tehát ott van a kíváncsiság ezután a csodás kiegészítő után. Nemcsoda, hogy hihetetlen orgazmust és élményt tud biztosítani, nem mellesleg egészségügyi előnyei is vannak, amelyekről korábban lehet, hogy nem is hallottál.

 

Sok kutatás kimutatta már azt is, hogy a gyakori orgazmus micsoda hajtóerő lehet a mindennapokban, így tehát, ha szükséged van egy kis házi kedvencre, akkor mindenképp szerezz be egyet. Mindemellett bemutatok 6 előnyt, ami miatt még érdemes lehet beszerezni.

 

Nézzük azt az 5+1 előnyt:

 

1. Vigyáz a hüvely egészségére

Így bizony, ahogy olvasod. A rendszeres vibri használata segít megőrízni a hüvely egészségét. Mégpedig azért, mert az izgalom hatására ugye a hüvely nyálkahártyája váladékot termel, ezáltalán nedvesen tartja a területet. A nedves terület pedig hozzájárul ahhoz, hogy a hüvely egészséges maradjon és növeli a hüvely rugalmasságát.

Ha mindezt megfejeljük egy sikosítóval is, az méginkább hozzájárul a hüvelyszárazság és a menopauzát követő hüvelysorvadás megelőzéséhez, mindemellett pedig jóval élvezetesebb lesz az együttlét a partnereddel.

 

2. Fájdalomcsillapító is lehet

Egyes felmérések szerint, számos nő számolt be arról, hogy a rendszeres orgazmusok segítettek a menstruációs fájdalmak és görcsök enyhítésében is. Ennek egyszerű oka van: orgazmus során a fájdalomcsillapításban részt vevő agyterület is aktiválódik, illetve endorfinok szabadulnak fel, amelyek csillapítják a fejfájást. Hát nem csodás?

 

3. Hozzájárul a hólyagszabályozáshoz 

A vibrátor is javíthatja a hólyag szabályozását, csak úgy, mint a gésagolyók használata hozzájárul a medencefenék és a hüvelyben lévő izmok megerősítéséhez. A vibrátor használata során, mikor bekövetkezik az orgazmus, akkor a hüvely összehúzodik, ezáltalán pedig egy amolyan mini edzés jön létre. Ha pedig orgazmus jön létre, akkor a medencefenék izmok is mozognak, tehát a vibrátor közvetve hozzájárul a jobb hólyagszabályozáshoz.

 

4. Segít az alvásban

A csúcspont elérésekor nem csak ezek a bizonyos boldogsághormonok termelődnek, hanem prolaktin is. Ez a hormon pedig elősegíti a jó alvást. Tehát a lefekvés előtti orgazmus jobb és pihentetőbb alváshoz vezet, ezáltal reggel kipihentebb vagy és biztos, hogy fülig érő szájjal fogsz elindulni a munkába.

 

5. A szívre is jó hatással van + stresszoldó

A rendszeres orgazmus javíthatja a körzérzeted és a mentális állapotod, köszönhető a hangulatjavító hormonoknak. Orgazmus során oxitocin és szerotonin szabadul fel, amiket boldogsághormonoknak is neveznek. Ezeknek a hormonoknak a növelése - akár vibrátorral, akár pároddal - hozzájárulhat ahhoz, hogy kevésbé légy stresszes a hétköznapokban.

Egyetemi kutatás szerint a kielégítő szexuális kapcsolat, valamint az önkielégítés során átélt orgazmus jót tesz a nők szív- és érrendszerének. A felszabaduló endorfinok hatással vannak a stresszhormonokra is, ezáltal jó hatással vannak a szívre. Egy másik kutatás kimutatta azt is, hogy 30%-al kisebb eséllyel szenvednek szívbetegségben azok a nők, akik hetetne kétszer élnek át orgazmust. Tehét orgazmusra fel, legalább heti kétszer!

 

Nincs még vibrátorod? A fenti előnyöket olvasva biztos, hogy nem bánod meg, ha kipróbálod. Kattints ide, és nézz szét a vibrátoraink között!

 

 

2022. szept. 15.