Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Péniszgyűrű tulajdonságai - a hosszabb erekció csak a kezdet

Ki az a férfi, aki ne szeretne keményebb és hosszabb erekciót, vagy érzékenyebb péniszt? Mit szólsz, ha azt mondjuk, van egy egyszerű eszköz, amivel ezeket a kívánságokat valóra válthatod? Ez a megoldás nem más, mint a péniszgyűrű. Ebben a bejegyzésben bemutatok pár tulajdonságot, ami a péniszgyűrűt jellemzi.

 

Ha pénisz gyűrűt szeretnél használni, jó, ha tudod: több féle méretben lehet kapni, és különböző anyagváltozatban is megtalálható. Alakja lehet köralakú vagy ovális, és úgy tervezték, hogy a pénisz tövében kell elhelyezni, így korlátozza a vér kiáramlását a péniszből. Ezért nem fetétlenül növeli a méretedeit, de a fokozott véráramlásnak köszönhetően még ez sem kerül le az érzéki napirendről.

A péniszgyűrű hatása miatt késleltetheted az ejakulációt, így tovább tarthatsz ki szex közben, vagy önkielégítés alatt. Mindezek mellett erekciód is keményebb lehet tőle. Ez még nem minden, a péniszgyűrű segítségével hosszabb, intezívebb orgazmust élhetsz át, amit a párod is élvezni fog.

 

Nézzük, milyen tulajdonságai vannak a péniszgyűrűnek:

 

1. Ha merevedési zavarod van, ez segíthet annak kezelésében

Az erekciós diszfunkció a szexuális együttléthez is elég hosszú erekció elérésének vagy fenntartásának nehézsége. Ez az eset, inkább a 45+ életkor fölött jelentkezik, azonban sok esetben előfordulhat a fiatalabb korosztálynál is, mivel az életmódtól és más tényezőktől is függhet. Lehet átmeneti, ideiglenes, vagy akár előfodulhat akkor is, ha túl sok alkoholt fogyaszt a férfi, vagy túl fáradt. Renderesen akkor fordulhat elő, ha egészségügy problémák, vagy mentális problémák állnak fenn.

Ha csak ideiglenes, egyszeri alkalmakról van szó, akkor a péniszgyűrű segíthet, mivel lelassítja a vér visszaáralását az erekciós péniszből, így az tovább marad kemény. Akkor működik a legjobban, ha részleges vagy teljes erekció elérésekor használod, viszont, ha tartósan fennáll ez a probléma, mindenképp érdemes szakemberhez fordulni.

 

2. Tartósabb, hosszabb, keményebb erekció

Ha nem küzdesz a fenti problémákkal, akkor a péniszgyűrű hatékony közreműködésével nemcsak, hogy tovább fogsz kitartani, de a péniszed is keményebb lesz, mivel a péniszbe érkező vérnek semmi sem szab gátat, a gyűrű csak a vér kiáramlását akadályozza meg.

 

3. Szenzítiv élmény

Az a tény, hogy a péniszed keményebb lesz, és tovább fogsz kitartani, csak a kezdet, mivel a gyűrű viselése során az kiélezi a péniszben lévő idegek, idegvégződések érzékenységét, vagyis minden érintésre, súrlódásra csókra, érzékenyebben fog reagálni a hímtagod. Jól hangzik mi? Ha már rendelnéd is, itt megteheted: péniszgyűrűk-mandzsetták.

 

4. Stimulálja a csiklót is

Legjobban, a vibrációs péniszgyűrű az, amire a párod is számíthat. Csúsztasd fel magadnak, esetleg egy vibrátorra a vibrációs péniszgyűrűt és már indulhat is a csikló érzéki kényeztetése.

 

5. Orális szex péniszgyűrűvel

Ezek után, gondolom már megsem lepődsz, ha azt mondom, hogy az orális szex során is fokozhatja az élvezeteket ez a csodás eszköz.

 

6. Erogén zónák felfedezése

A péniszgyűrű nem csak a hímvesszőn használható. A saját vagy a partnered erogén zónái felé haladva találhatsz olyan fogékony területeket, amelyek egyszerűen szomjazzák az érzéki stimulációt. A tenyeredben tartva, vagy az ujjaid köré helyezve, ezzel a vibráló gyűrűvel megtalálhatod azokat a pontokat, amelyektől a legjobban érzitek magatokat, te és a párod.

 

7. Anális játszadozáshoz is alkalmas

Anális behatolás során egy egészen más szintre emelheted az élményt. Ha vibrációs gyűrű viselsz, kiemelkedő érzést válthatsz ki a partnerednél.

 

Gondoltad volna, hogy ennyire sokoldalú lehet ez a kis szexjáték?

2022. aug. 25.