Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Péniszköpeny vásárlása előtt: 5 szempont, a biztonságos használat érdekében

Szeretnéd kipróbálni ezt a férfiaknak készült erotikus eszközt? Szeretnél hosszabb és vastagabb péniszt, aminek a segítségével nincs korai magömlés sem? Ha igen, mindenképp próbálj ki egyet, azonban előbb érdemes odafigyelned az alábbi hasznos szempontokra.

 

Először is tegyük tisztába hogy mire is használható ez az erotikus szexjáték. Használatával:

- Hosszabb és vastagabb lesz a pénisz

Csak fel kell helyezni, és a férfi önbizalom máris a helyére kerül. Ezáltal a csodás eszköz által vastagabb és hosszabb péniszre tehetsz szert.

- Merevedési zavarok esetén is lehetséges lesz a behatolás

Ha merevedeési gondokkal küzdesz, akkor átmenetileg ez az eszköz a segítségére lehet. Felhelyezve a megfelelő változatot már használhatod is a péniszed behatolásra.

- Extrákkal felszerelt változat nem várt izgalmakat és élvezeteket eredményez

Több péniszköpeny lehet felszerelve külső és belső bordázott résszel, gömbös felszínnel, akár rücskökkel, amelyekkel jóval izgatóbbá és élvezetesebbé lehet tenni az együttlétet.

 

Na de nézzük, mire is figyelj a használata során:

1. Nem fogamzásgátló

Bármennyire is tűnik annak, nem az. Hiába zárt, közösülés közben, ha nem védekeztek, akkor előfordulhat, hogy bekövetkezik a nemkívánt terhesség, mivel ez a játékszer nem erre lett tervezve.

 

2. Számít a méret

Mielőtt vásárolsz és használnád, mindig ellenőrizd a méreteket. Ami a legfontosabb, hogy a megadott adatok a leírásban mindig  a merev állapotú péniszre vonatkoznak, hiszen nagyjából a merevedő péniszre helyezed fel, ami már félig bevetésre készen.

Vannak olyan péniszköpenyek, amik úgymond univerzálisak, egy méretben készültek, így fontos, hogy mindenképp ellenőrizd a méretet. Ha nem passzolnak a Te méreteiddel, akkor nem érdemes azt megvásárolni, mert kényelmetlen és használhatatlan lesz. Vagy túl nagy, vagy túl szoros lesz, és lényegében egyik sem lesz kedvező számodra.

3. Bekavarhat a szőrzet

Ha egy ideje nem foglalkoztál a bozóttal és hosszúra hagytad, akkor előfordulhat, hogy néhány szál bekúszik és beszorul a köpeny alá. Ez egyes esetkben kellemetlen lehet, vagy akár kisebb nagyobb fájdalmakat is okozhat, szóval jobb, ha előtte egy kis fazonalakításon átesel, jobban jársz.

 

4. Nem nedvesedik magától

Figyelj oda a belső sikosításra is, ne csak a külső részre. Értelemszerűen, míg a külső rész sikosításával a partnerednek kedveskedsz, addig a belső rész számodra lesz kedvező, ugyanis, ha kellőképen benedvesíted, akkor könnyen felhyelezheted a péniszköpenty. Egy dologra még figyelned kell: csak olyan sikosítót használj, ami kedvező a péniszköpeny anyagának. Ellenkező esetben kár kelletkezhet benne.

 

5. Ha túl szoros, jobb, ha óvatos vagy

Ez valamennyire kapcsolódik a mérethez is, ha túl szoros, és magadra kényszeríted az nem jó. Felszíni sérüléseket is szenvedhetsz, illetve a vérkeringés szempontjából sem javasolt. Légy óvatos, ha, az alábbi jeleket tapasztalod: lilás foltok, elhidegülő felszín, vagy feszülő érzés. Akkor szinte biztos, hogy szoros a köpeny

2022. szept. 19.