Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Szex játékok: a pároddal együtt

Miért jó, ha a pároddal együtt használjátok őket? Mutatunk 4 érvet, hogy miért jó, és miért érdemes bevonni ezeket a szexjátékok kettőtök közé az ágyba.

 

Sok esetben az tartja vissza az embereket (párokat, alkalmai partnereket) a szexjátékoktól, hogy úgymond konkurenciaként tekintenek rájuk, ha a bevinnének mondjuk egy vibrátort az együttlétbe, vagy mondjuk egy péniszgyűrűt, vagy anális játékszereket. Ennek angyon egyszerű magyarázata van: ezekben az esetbekben, ha erre gondolnak, akkor megremeg az önbizalom és már nem úgy bíznak a saját képességeikben mint előtte.

Azonban van egy jó hírünk: amint sikerül ezen túllépnie az embernek, mindkét fél megfogja tapasztalni, hogy ezekkel a játékszerekkel garantált a változatosság, és fokozza a kölcsönös szexélményt. Szóval, ha még te se próbáld, itt lenne az ideje, hogy kipróbáld, garantáljuk, nem fogjátok megbánni.

Mutatjuk azt a 4 érvet, hogy miért használjátok

1. Újdonság élménye

Ezeknek a játékszereknek a használata új dimenziók felfedezéséhez vezethet, aminek segítségével akár még szorosabb kapocs is kialakulhat köztetek. Őszintén szólva, te melyik együttlétre emlékszel? Ami egy átlagos, gyorsan letudott együttlét volt, vagy ahol az ágytámlához bilincselték a kezeidet?

Ha már az újdonságnál tartunk ... vannak már olyan okos szex játékok, amelyek távolról irányíthatóak, amelyeket a párod akár a szoba vagy a világ másik végéből irányíthatja, elindíthatja. Ilyen eszközök például a vibrációs gésagolyók, prosztataizgatók, okos vibrátorok, stb.

Ha ettől is többre vágysz, akkor mindenképp nézz szét a BDSM kellékek között: szemkötők, bilincsek, ostorok, hereszorítók vagy bimbócsipeszek. Ezek az eszközök mind azt szolgálják, hogy fokozzák és magasabb szintre kapcsolják az együttlétet. Ezek közül választva, és használva, biztos, hogy nem megszokott és nem unalmas együttlét lesz a vége.

2. Leveszi rólad a nyomást

Nem számít mennyire odaadó egy partner, olykor olyan nyomás nehezedik a nők vállára, hogy nagyon nehezen tudnak feljutni a csúcsra. Egyes felmérések szerint a nők 70%-ának szüksége van valamilyen eszközre, hogy elérjék az orgazmust (csiklóstimuláció, mivel pusztán a hüvelyi behatolás nem elég). Ez azért lehetséges, mert a csiklóban 8-10 ezer stimulálható idegvégződés van, míg a hüvelyben ettől jóval kevesebb. Természetesen ujjakkal és nyelvvel erre rá lehet segíteni, de poziciótól függen ez olykor nehézkess lehet. Erre találták fel a léghullámos csiklóizgatót, vagy a klitoriszkaros vibrátort, ami extra segítséget nyújt.

Ezzel az extra segítséggel pedig lekerül a válladról a nyomás, ami mihez vezethet? Könnyebb orgazmus eléréshez. Egy szónak száz a vége, ha te is nehezen éred el az orgazmust, érdemes kipróbálnod valamilyen játékszert.

3. Nem csak rólad, a partneredől is

Gondolom nem mondunk semmi új dolgot, ha azt mondjuk, hogy, ha az egyik fél nehezen éri el az orgazmust, akkor nagyon sok esetben a másik fél érzi magát hibásnak, mert nem képes eljuttatni partnerét a csúcsra. Holott nincs vele semmi baj, de ostorozni fogja saját magát, ami megint csak extra feszültséget teremt. Ezek a játékszerek használatával nem csak rólad veszik le a nyomást, hanem a partneredről is, mivel, ha te is könnyebben jutsz el a csúcsra, akkor a partnered se fogja magát kevésnek érezni, sőt, biztos, hogy magabiztosabb lesz. Ezáltal a szex mindkettőtök számára élvezetes, élményteli és szenvedélyes lesz.

4.Többszörös orgazmus

Ahogy lekerül a nyomás, felszabadultabb és magabiztosabb leszel. Ez pedig a könnyebben elérhető orgazmushoz vezet, sőt, ha a fent említett játékszerek közül be is csempésztek párat az ágyba, akkor akár a többszörös orgazmus is lehetséges. Erre lesz segítségül például egy vibrátor, aminek segítségével fokozzátok a szexuális kielégülést. A vibrátorok általt nyújtott stimuláció és a partnered kényeztetése kombó olyan nagyszerű és intenzív helyzetet állít elő, amely minden gátat eltüntet az orgazmus előtt, ami oda vissza működik.

 

Ez csak a kezdet, közösen felfedezhettek ennél még sokkal többet.

2022. szept. 11.