Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Szex közben vibrátor? Hogyne! - Mutatunk 4 vibrátor típust, amibe beleremegsz!

Az alábbi cikkben bemutatjuk a G-pont, csiklóvibrátort, léghullámost és a bugyiszaggatóan jó masszírozó vibrátorokat. Összeszedtük az előbb felsorolt vibrátorokat, és megmutatjuk, hogy mit remélhetsz ezektől a szexjátékszerektől. Vigyázat, a cikk végére nedves lehet az alsónemű!

 

Minden vibrátorban egy közös és talán a legjobb tulajdonsága az, hogy te állíthatod be, hogy milyen intezíven kényeztessen. Természetesen lehet azt rezgés nélkül használni, de minek? Kezdheted a legnagyobb fokozaton, teljes erőbedobásal, de akár lassan is indíthatod a maszturbációt, mi megmutatjuk, milyen széles skálán mozoghatnak napjainkban a vibrátorok használata.

 

Jöjjön akkor a 4 vibrátor típus:

 

1. G-pont vibrátor

A G-pont vibrátor enyhén hajlított ívekkel rendelkező vibri, ami egyértelműen arra lett tervezve, hogy minden nő megtalálhassa a saját G-pontját, és nem csak, hogy megtalálhassa, hanem ingerelhesse és kényeztesse azt. Ha eltalálod ezt a pontot, akkor eszméletlen orgazmusokra számíthatsz, ami fenomenális örömöt fog okozni.

Ha nem tudod, hogy hol található a G-pont és hogyan lehet elérni, akkor előtte jobb tisztázni és utánanézni, mint használni ezt a vibrátort. Ez a nehezen megközelíthető erogén zóna kb 3-5 centiméter mélyen található a hüvely elülső falán. Megtalálásához szükség van egy kis innovációra és kis bátorságra, de pont ebben fog segíteni ebben a pontban említett G-pont vibrátor.

 

2. Maszírozó vibrátor

A maszírozó vibrátor, azaz a wand, olyan sokoldalú, amely a vibrációs intezitások széles skáláját biztosítja a tulajdonosának. Az erogén zónék ingerlése és a csikló izgatása mellett még enyhíti az izomfájdalmat is.

Játszadozhatsz vele a mellednél, a mellbimbónál, kényeztetheted a hasadat, a hűvelybejáratot és a csiklódat is. Ha a párod herezacskóját is megsimogatod vele, biztos lehetsz benne, hogy kapkodni fogja a levegőt, nem beszélve arról, ha a péniszét is vagy a makkját is megsimized vele.

 

3. Csiklóvibrátor

Egy tanulmány szerint, a nők kevesebb mint 20%-a nem képes megtalálni a csúcspontot. Hiába keresik, de nem találják, és sajnos nem tudnak elélvezni pusztán a behatolástól. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, nem kell tovább aggódni, vagy keresgélni, mert a csiklóvibrátort neked találták ki.

A csiklón vannak a legnagyobb számban azok az érzéki idegvégződések, amelyek kellő hatékonysággal stimulálva orgazmushoz vezetnek. A csiklóvibrátorokat pont erre találták ki, ahogy teljes mértékben tudd a csiklódat izgatni vele. Kis mérete miatt hüvelyi behatolásra nem ajánlott, hiszen az apró gömbös feje nem erre lett kitalálva.

 

4. Léghullámos csiklóizgató

Ez a vibrátor fajta a csiklóra irányított impulzusokra összpontosít, de egész más élményekkel gazdagítja a vibrátoros szex fogalmát, ha őszinték akarunk lenni. A léghullámos technikájának köszönhetően elég intenzív, szivásszerű érzésekkel dolgozik. Akik ezt az eszközt már kipróbálták, többen vallották azt, hogy ez a vibrátor egyenesen az orális szex intenzitására emlékezteti őket.

 

Ha a fentiek alapján kipróbálnád valamelyiket, nézz szét a webshopunkban.

2022. aug. 26.