Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Babydollok

Kategóriák

Teaser fekete babydoll M/L

6 310 Ft

Kosárba

Babydoll

 

Nincs is annál vadítóbb látvány, mint amikor nem mutatsz meg mindent, csak sejteted, hogy mi minden várható az ágyban. Ha nem egyből a meztelen tested látják, hanem egy valamilyen szexi fehérneműbe csomagolt női test várja a kiszemelted, akkor az sokkal érzékibb, kívánatosabb és vadítóbb tud lenni.

Erre a célra nagyon sok erotikus és szép fehérnemű van, viszont egyik sem ér el olyan hatást, mint egy vadító babydoll. A nagyon sokféle szabásmintának köszönhetően mindenki talál kedvére és alkatára valót.

Miből áll egy babydoll?

Általában egy olyan felső fehérnemű, ami egy melltartóból áll és egy abból kiinduló szoknya szerű részből. Lehet akár mélyen dekoltált, vagy push-uppal ellátott, áttetsző vagy sokat elfedő. A melltartó lehet még akár bimbó mutató is, vagyis nyitott. A szoknya részére is lehet laza vagy feszes, lehet A-vonalú, stb.

Ha szereted a szép fehérneműket, akkor elengedhetetlen, hogy ne legyen a te ruhatáradban is legalább egy babydoll.


Milyen típust válassz magadnak?

Ez leginkább tőled és a testalkatodtól függ. Mit szeretnél kiemelni, vagy akár elfedni? Szeretnéd kiemelni a csípőd? Mert akkor mindenféleképpen egy olyan darabot válassz, ami feszes, szűk fazonú. Ha viszont az ünnepek alatt feljött pár plusz kiló és szeretnéd elrejteni a pocakot, akkor az A-vonalú babydoll lesz számodra a nyerő. Szerencsére a különböző szabásmintáknak köszönhetően nagyon sok fajta babydoll közül választhatunk. Anyagát tekintve lehet feszes, ami rugalmas, így kiemeli a domborulatokat, vagy lehet lágy esésű, ami inkább a könnyed darabokat jellemzi.

A szabásmintán és az anyagán túl, ott vannak még a különböző színű és mintájú babydollok. Az, hogy milyen színűt választasz, ez már teljes mértékben rajtad áll. Lehetsz akár egy vadító pirosban, vagy akár „angyalnak” tűnő fehérben. Itt már csak a képzeleted szabhat határokat.

A babydolloknál, a méret nem annyira kardinális kérdés, mint más fehérneműknél. Nagyon sok esetben egy méretben érhetőek el, mivel elég univerzálisak. Természetesen léteznek plus size babydollok is, ha arra lenne szükséged. A méret helyett a fent említett fazonokra kellene fókuszálni, hogy melyik az a fazon, ami a legjobban kiemeli a testi adottságaid.


Mindamellett, hogy egy jól kiválasztott babydoll beindítja a férfiak fantáziáját, még kényelmes is. Nem hiába ezért, sok nő hálóruhának is használja ezt a szexi fehérneműt.