Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Dildók

Kategóriák

5

4 730 Ft

Kosárba

Mi az a dildó, honnan ered az elnevezése és mi a jelentése?


Elnevezése az "ol diletto - élvezet" kifejezés formára vezethető vissza, amit első sorban a nők számára találták fel, hüvelyi kényeztetésre kialakítva. Ezt követően jöttek a szolídabb méretú dildók, amelyekket már anális örömökre is lehetett használni. Ezeket már férfiak is örömmel vették a kezükbe, és élvezkedtek análisan.

Ezek után nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a dildó egy önkielégítésre vagy partnerrel való együttlét közben használható játékszer, másnéven: műpénisz. Ez nem rezeg, lehet élethű formája, amely a valóságos hímvesszőhöz hasonló, makkal, erezéssel és akár herékkel is ellátott. Lehet még valamilyen szolidabb, fallikus, hosszúkás forma, amely az anális behatolásra alkalmas.
Gyakorlatilag nem más, mint egy motor nélküli vibrátor, erotikus játékszer.

Vibrátokkal szemben egy nagy előnye van a dildónak, és az nem más, mint a vízállóssága. Ahogy korábban említettük, nem rezeg, nincs benne motor, így semmilyen elektromos része nincs, ami károsodna víz hatására, így 100%-ig vízálló ez a csodás játékszer. Használhatod a zuhany alatt, a kádban, jakuzziban ellazulva, bárhol bármilyen vizes területen.

Mi alapján válaszd ki?

Nagyon sok különböző anyagban és méretben eltérő dildó van a piacon. Van az egyszerűbb, a merevebb, a keményebb, a mosogatógépben is mosható, a hypoallergén üveg dildó, van a letisztult fajta, de van akár amely már műalkotásnak is nevezhető, nem beszélve az élethű dildókról, herékkel ellátva.
Egyszóval: rengeteg fajta dildó van.

Mindenféleképpen olyan dildót válassz, amely számodra méretben tökéletes, és a fomája, kivitelezése is tetszik.
Ha már a valódi pénisztől is nedves lesz a bugyid, akkor mindenképp egy élethű dildót válassz magadnak.
Ha anális élvezetekre szeretnéd használni, akkor egy egyszerűbb, hosszúkás formát válassz.
A lehetőségek adottak, elsősorban neked kell eldönteni, hogy mi alapján szeretnél vásárolni. Azt követően biztos vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra tökéletes eszközt.

Milyen dildók vannak?

- Anál dildó (Análgyöngy dildó, Pénisz formájú dildó, Prosztata dildó)
- Felcsatolható dildó
- Élethű dildó
- Gumi dildó
- Tapadókorongos dildó
- Strapples dildó
- Dupla dildó (leszbikus együttlétekhez)

Dildók tisztítása

Mivel vízállóak, így a tisztítások, karbantartásuk roppant egyszerű feladat. Langyos kímélő szappanos vízzel jól mosd át, majd öblítsd le, és már készen is vagy.
A biztonság érdekében azért használj erre a célre kialakított tisztítószereket. Webshopunkban ezek közül is válogathatsz kedvedre.