Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Erotikus melltartó

Nincs a keresésnek megfelelő termék!

Szexi melltartó

 

Hogyan válassz hozzádillő, erotikus melltartót?

Sajnos a legtöbb nő életében mindig probléma, és kihívást jelent, hogy megtalálja a számára tökéletes melltartót, aminek jó a mérete, illik hozzá, tetszik is neki és nem utolsó sorban kényelmes is. Nem egyszerű feladat, mivel nagyon sok apró szempont játszik szerepet ahhoz, hogy a legjobb döntés hozzuk.

Első és legfontosabb, a méret meghatározása. Ha megvan a méret, az egy dolog, utána még a megfelelő típusú melltartót is ki kell választanod. Ez nagyban függ attól, hogy neked milyen fomájú a melled, mi áll jól, illetve mi a célod a viselésével.

Az alábbi felsorolásban bemutatunk néhány mellformát és a hozzájuk illő melltartót:

  • Kis mellek
  • Széttartó mellek
  • Csepp forma
  • Aszimmetrikus formák

Kis mellek esetén fontos tisztázni, hogy mi a cél? Kompenzálni akarod az adottságaid, vagy elégedett vagy a mérettel, és csak a praktikum számít? Ha az előbbi, akkor a push-up szivacsos melltartó lesz a hozzád illő. Ha az utóbbi, akkor egy szivacs és merevítő nélküli melltartóval is rendben leszel, vagy akár egy sport melltartóval is. A lényeg, hogy ne aggódj, egy szexi, csipkévvel ellátott melltartó rajtad is jól fog állni, ha megfelelő méretet választasz.

Széttartó mellek esetén a hagyományos, T-shirt melltartó illik, ami középre tolja a melleket, és nem engedi, hogy azok oldalra szökjenek.

Csepp forma esetében nagyjából bármelyik melltartó típus jól állhat.

Aszimmetrikus formák esetén sem kell elkeseredni. Elsősörben tisztázni szeretnénk, hog senkinek sem ugyanolyanok és ugyanakkorák a mellei, csak sajnos vannak olyan esetek, akiknél ez a különbség már látványosabb. Semmi gond, erre is van megoldás! A legjobb melltartó típus ebben az esetben, a teljes kebleket elfedő kosárral ellátott melltartó, vagy a kivehető szivacsos fajta. A szivacs segítségével könnyen orvosolahtó ez az asszimmetria.