Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Férfi maszturbátorok

Férfi maszturbátorok

Emma Half Body Sex Doll

50 770 Ft

Kosárba

Férfi maszturbátorok

A férfiak kényeztetésre szolgáló erotikus eszközöknek a nagy gyűjtőneve: férfi maszturbátorok. Számos különböző erotikus kiegészítő van, amint hamarosan bemutatunk számotokra. Mindegyik eszköz (ami ebbe a kategóriába tartozik) legfőbb célja az, hogy a használóját - jelen esetünkben a férfiakat - orgazmus eléréséhez segítse.
Ezekkel az eszközökkel nem csak szimplán orgazmust lehet elérni, hanem az egyes eszközökkel már-már szinte élethű, valóságban átélt együttlétekhez hasonló érzést lehet elérni.

A legnagyobb különbség a főbb típusok között az az, hogy melyik tesztrészt szeretnénk stimulálni: a péniszt vagy a prosztatát. Utóbbiból kevesebb termék található a piacon.

Na de nézzük, milyen főbb típusok vannak, és azok mire lettek kitalálva:

- Élethű műpunci és műpopó maszturbátorok

Talán említenünk sem kell, hogy ezek a maszturbátorok a legelterjedtebb és leghagyományosabb a típusok között. Ezek az erotikus eszközök a valódi női nemi szerveket valósítják meg, kívül és belül egyaránt. Ezeknek a maszturbátoroknak a nyílásai a vaginára, vagy az ánuszrózsára hasonlítanak, ahova a péniszt lehet bedugni. Belül pedig a valódi test élethű élménét garantálják. Ezeknek a maszturbátoroknak a használata nagyon egyszerű. Egy kis síkosítóra lesz szükséged, ha kedved támad kipróbálni, és már mehet is a kényeztetés. Megtalálhatóak motoros, és rezgés nélküli változatban is, de kapható akár vibrációs funkciókkal is. A vibrációs, elektromos változat esetén megtapasztalhatunk teljesen más érzéseket is, amiket egy hagyományos műpunci esetén nem.
 
- Száj maszturbátor

Ezek a maszturbátorok azoknak lettek kitalálva, akik előszeretettel szoktak orális szexet igénybe venni. Ha Te is szereted, ahogy a puha, lágy ajkak közé hatolsz, akkor ezek az erotikus kiegészítők neked lettek kitalálva. Sok maszturbátor rendelkezik nyelvvel, extrába még találkozhatunk olyannal is, amelyen egy orr is van, a még élethűbb élményért. Ezen a kategórián belül található még a szívó maszturbátor is, melyek beépített pumpával rendelkeznek, így teljesen átérezheted egy intenzíven szívó száj élményét.
 
- Ánusz maszturbátor

Azt hiszem, hogy a névből mindenki kitalálja, milyen élményt próbálnak ezek a fajta maszturbátorok nyújtani. Nem mást, mint a szűk popsiba hatolás élményét. Ha a párod vagy épp az alkalmi partnered nem szereti az e fajta kényeztetést, akkor ezzel az eszközzel élvezheted a popó szex nyújtotta örömöket.
 
- Pornósztár maszturbátor

Ebben a kategóriában muszáj vagyunk megemlíteni a Fleslight maszturbátorokat. Ugyanis ez a gyártó valódi pornósztárok pontos vagina lenyomatával készítenek férfi maszturbátorokat. Ha egy ilyen maszturbátort választasz, akkor nagyon sok pornószínésznőt vihetsz kedvedre a saját hálószobádba, és kényeztetheted magad!
 
- Prosztataizgató maszturbátorok

Ezek a maszturbátorok a férfi prosztata izgatását teszik lehetővé egyszerű és hatékony módon. Ez a dülmirigy fontos szereplője a férfi egészséges szexuális életének, mégis nagyon sokan megfeledkeznek róla. Ennek mi lehet az oka? Valószínűleg az, hogy ezt legjobban a végbélbe hatolva lehet stimulálni. Ha még nem próbáltad, azt javasoljuk, hogy egy próbát mindenképp megér.
 
 
- Nem realisztikus maszturbátorok

A név ne tévesszen meg senkit! Ezek a maszturbátorok is a férfi kényeztetésre lettek hivatottak, csak nem épp a természetes megjelenésükről híresek ezek az eszközök. Itt teljesen a dizájn a lényeg. Megijedni azonban nem kell, az orgazmus itt sem marad el! Ezeknél a maszturbátoroknál nagyon sok féle külsővel rendelkező eszköz közül választhatunk. A legelterjedtebb eszközök talán a Tenga gyártótól származnak, akik egyszer használatos tojásokat hoztak létre, és hódították meg az erotikus eszközöket használók világát.
Ezeknek az eszközöknek a létrehozása során csak a képzelet szabhat határokat.

Maszturbátorok tisztítása
Langyos, szappanos vízzel jól mosd át, majd öblítés után hagyjuk megszáradni. Vannak erre a célra kifejlesztett tisztítószerek, melyek segítik a baktériumok elpusztítását is.
Ahhoz, hogy ezek a maszturbátorok hosszan megőrizzék rugalmasságukat és puhaságukat, célszerű babahintőport (natúr) vagy ápoló púdert használni.