Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Fűzők és Korszázsok

Kategóriák

Női fűzők és korszázsok


Ha valaki meghallja azt, hogy női fűző, biztos, hogy két dolog jut eszébe: Először talán az, hogy a középkorban a nők szenvedve próbálják minél szorosabbra fűzni, ahogy a filmekben is láthattuk. Másodjára pedig jobban belegondolva az, hogy mennyire ellenállhatatlan tud lenni benne egy nő, legyen akár az a hálószobában, vagy egy modell a kifutón, vagy egy táncos a színpadon.

Nem véletlen, hogy kettős érzete van az embereknek a női fűzővel kapcsolatban. Ennek a fehérneműnek a története nagyon régre nyúlik vissza. Eredetileg nem a hálószobai elcsábításra találták ki, hanem alakformáló szerepe volt. A női fűző segítségével előtérbe tudták helyezni a nők a termelékenységre utaló testrészeiket: a karcsú derekat és a női melleket. Ez volt a legfőbb célja kezdetekben ennek a fehérneműnek, mivel minél szorosabbra húzták azt, annál jobban kiemeltél a csípőt és a női kebleket.

A fűző sok évszázadon át sikeres volt és, csak akkor kezdték lecserélni azt, amikor megjelent és elterjedt a rugalmas anyagból készült, alakformáló fehérnemű. Ez jóval kényelmesebb volt, mint elődje, így előszeretettel használták is, a kényelmetlen fűző helyett.

Természetesen továbbra is kaphatóak az alakformáló fűzők, de ezek már inkább csak egészségügyi okokból, mintsem mindennapi használatra. Manapság utcai viseletként már nem találkozni ezekkel a fűzőkkel. Ezzel ellentétben a hálószobában már annál inkább, főleg, ha a nők szeretnék elcsábítani partnerüket egy igazán mutatós darabbal. Tehát manapság ezeket a fűzőket kifejezetten erotikus célra hordják. A modern változata az úgynevezett korszázs. Melleket kiemelő felső, pántnélküli, ami leginkább műanyag merevítőket tartalmaznak (ugye a hagyományos fűzőkben fém merevítő található).

Egy jól kiválasztott szexi és erotikus fűző a fehérnemű gyűjtemény elengedhetetlen darabja. Ha ügyesen variálod más kiegészítőkkel akkor, lehetsz akár ártatlannak tűnő kis szende szűz, vagy akár egy vadító vadmacska is.

Ha szex közben is viselnéd, semmi gond. Azokon a bizonyos területeken nyitott, tehát az együttlét végéig is viselheted, semmi akadálya, így adja magát, hogy mellben nyitott részt is választhatsz, ezáltal kedveskedhetsz a párodnak is a látvánnyal és magadat sem fosztod meg ennek az erogén zónának a kényeztetésétől sem.