Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Síkosítók

Kategóriák

Mi is az s síkosítók valójában és miért ajánlott?


A síkosítót akkor szokták javasolni és használni, amikor a hüvely természetes úton nem tud elégséges mértékben benedvesedni, azaz segítségre van szüksége. Ennek oka lehet hormonális is, de sokszor a túl rövid előjáték is lehet az okozója.

Mint más egyéb erotikus segédeszközökkel, úgy a síkosítót is legtöbben úgy gondolják, hogy csak akkor kell, ha baj van, és azoknak kell használni, akik szárazsággal küzdenek ott lent, vagy nem tudnak eléggé benedvesedni. Azonban ez is csak egy rossz tévhit, mivel, ha használsz síkosítót, akkor minőségibb szexuális élményben lesz részed, mivel már nagyon sok féle fajtájú és típusú síkosító van: van a bizsergető hatású, vannak a különböző ízesített fajták, melyekkel még változatosabbá és izgalmasabbá tehetitek az együttlétet.

A legfontosabb hatása pedig: használatával elkerülhetitek a hámsérüléseket és az ezzel járó fertőzéseket is. Emellett pedig muszáj megemlítenünk, hogy az anális együttlét során kötelező a síkosító használata, mivel itt is nagyon érzékeny a nyálkahártya és igen nehezen lehetne biztosítani a természetes nedvességet.


Milyen típusú síkosítók vannak?

- Vízbázisú síkosító
Ezekből van a legnagyobb választék a piacon, mivel előnyük az, hogy olcsón meglehet kapni és ahogy a nevéből már kiderült, a legfontosabb alkotóeleme a víz.
Bármilyen erotikus eszköznél, vagy óvszernél használhatjátok, és mivel víz alapú, így nem hagy semmilyen foltot, amit ne lehetne kimosni.
Fontos ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy a vízben nem maradnak sikamlósak. Ha már veszít a nedvességéből, akkor egyszerűen csak nyálazzátok be, vagy vizezzétek be, és már újra sikamlós lesz, viszont, ha hosszan tartó síkosságot szeretnétek, akkor érdemes magas víztartalmú síkosítót választani.


- Szilikonos síkosító
Gondolom nem mondok új dolgot, ha azt mondom, hogy ennek a síkosítónak az alapja a szilikon. Állaga selymes, ami tökéletesen tapad a bőrhöz. Ezt a fajta síkosítót javasolják leginkább az anális együttléthez. Ezzel a síkosítóval tökéletes nedvességet érhettek el. Sima vízben nem oldódik, így víz alatt is nyugodtan használhatjátok.
Ami hátránya, hogy hagyhat foltot, viszont szappanos vízzel ez is lemosható, legyen az a bőröd, vagy az eszközöd.


- Vegyes bázisú síkosító
Ez a fajta síkosító magába foglalja az előbb taglalt két síkosító minden előnyét. Hosszan tartó sikamlósságot biztosít, nem hagy foltot, nem válik ragacsossá és anális együttlét során is nyugodtan használhatjátok. Óvszerrel és bármilyen erotikus kiegészítővel is nyugodtan használható.

Milyen különleges síkosítók vannak?

- Ízesített, ehető síkosító
- Stimuláló síkosító
- Melegítő és/vagy hűsítő síkosító

Akik már több tapasztalattal rendelkeznek, azoknak nyugodt szívvel ajánljuk a fent említett síkosítókat.

Mikor használd?

 - Hagyományos együttlét közben (nedvességének köszönhetően csökkenti a súrlódást és annak a kockázatát, hogy fájdalmas érzés legyen a behatolás)
 - Anális együttlét során (kötelező a használata, mivel ezen testrész nem képes az önnedvességre)
 - Erotikus játékszerek használata során (egyes kiegészítők kialakítása, anyaga miatt nem csúszik eléggé, így javasolt a síkosító használata, a könnyebb és egyszerűbb használat érdekében)
 - Pénisz ingerlésekor (az élvezet még kellemesebb érzéséért javasolt használni)
 - Csikló stimulálása esetén is javasolt (intenzívebb hatást érhetsz el, ha használsz valamilyen melegítő vagy bizsergető síkosítót)