Felnőtt tartalom

elmúltál 18?

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Vibrátorok

Kategóriák

51%
King Cock 6 Vibrátor

11 952 Ft 5 900 Ft

Kosárba

Vibrátorok széles választékban, gyere nézz szét, válaszd ki a számodra megfelelőt!

Melyiket válasszam?

Talán benned is felmerült ez a kérdés, látva a rengeteg számú és fajtájú vibrátort. Vajon melyik a nekem való?
A klasszikus? Talán a G-pontos kényeztető, vagy a realisztikus, élethű formájú? Vagy a csiklóizgatóval felszerelt vibrátor?
Van-e szükségem vízálló vibrátorra?

Ne aggódj, segítünk, hogy a számodra megfelelő vibrátort válaszd ki (válassz különböző szempontok szerint) + még mutatunk pár előnyt is, miért érdemes ezt az erotikus kényeztetőt használni.


Mennyit szánsz rá?

Mint minden terméknél, a vibrátoroknál is érvényesül az ár/érték arány. Nem véletlen, hogy vannak olcsóbb, és drágább vibrátorok.
A vibrátor árát legfőképp az alábbi 3 tényező határozza meg:
 - anyag-összetétel
 - tartósság
 - rezgést vezérlő elektronika és az ahhoz tartozó funkciók
 
A tapasztalat azt mondja, hogy nem éri meg a vibrátoron spórolni, mert az olyan, mintha az élvezeten spórolnál. Azt meg ki akarná?


Méret

Összehasonlításképp: Egy merev pénisz hosszára azt mondják, hogy átlagosan kb. 15-18 cm és kb 4 cm az átmérője. Ahogy mondani szokás, nem a méret a lényeg, és nem az fogja meghatározni,
hogy mennyire fogod élvezni a kényeztetést, de azért ez is egy kicsit egyénfüggő, és mindenkinél adott, hogy ki milyen hosszút és átmérőjüt képes befogadni, vagy milyet szeretne kipróbálni.
A kezdőknek a mini, vagy a kisebb vibrátorokat javasoljuk. A haladó és a már tapasztalt hölgyek pedig kedvükre válogathatnak széles választékunkban. A közepestől, egészen az óriásokig bármit megtalálsz.


Kényeztető funkciók és extrák

A már extrább vibrátoroknál lehetőség nyílik állítani a rezgés intenzitását, változtathatod a ritmusát, az erősségét, fokozatokat állíthatod, okos telefonra is csatlakoztathatod.
A párod, a másik szobából, vagy akár a világ másik végéről is vezérelheti a kis kedvencedet. Van amelyik zajosabb, némelyik csendesebb.
Ha a vízalatt kényeztetnéd magad, arra is van megoldás: ugyanis vannak már vízálló vibrátorok is.
Szóval rengeteg kényelmi funkció közül válogathatsz kedvedre vibrátort.


Mire szeretnéd használni?

A vibrátort egyedül szeretnéd használni, vagy pároddal együtt feldobnátok az együttlétet? Ezt a kérdést is érdemes feltenni, mielőtt vibrátort vásárolnál, mivel vannak olyan
típusok amik konkrétan az önkielégétéshez lettek kifejlesztve, míg találsz olyat is a piacon, amik az aktus közbeni használatra lettek kitalálva. Amit még mindenképp érdemes itt
mérlegelni, hogy a csikló izgatására, vagy mondjuk a g-pont stimulálására szeretnéd használni? Vagy netalán anális kényeztetésre?


Szín és formavilág

Nem elhanyagolható ez a szempont sem, mivel szerintünk fontos a külső megjelenés. Sokat számíthat az, hogy a kis kedvenc erotikus eszközödre hogyan tekintesz.
Fontos, hogy a kedvenc színedben pompázzon, a szívedhez közelálló formavilággal, nem? Éppen ezért van termédek választék, hogy mindenki megtalálja a saját magának megfelelőt.


Alapanyag összetétel

Ennél a szempontnál mindig az a legfontosabb, hogy mennyire érzékeny a nyálkahártyánk vagy a bőrünk. Ha érzékeny vagy valamilyen anyagra, akkor érdemes hypoallergén játékszert választanod,
így megkímélve magad a nagyon sok kellemetlenségtől. Ha latexre vagy érzékeny, akkor ne gumiból készült vibrátort válassz magadnak, hanem vagy a keményebb műanyag típust, vagy a puhább, zselés, szilikons fajtát.


Vásárlás előtt mindenképp érdemes megfontolni a fentiek alapján, hogy számodra milyen méretű, anyagú, színű és funkciójú vibrátor a megfelelő!

Most, hogy már megvan, hogy melyik vibrátor a tökéletes számodra, mutatjuk az előnyeit is:
- Vigyáz a hüvely egészségére
- Fájdalomcsillapító hatása is lehet
- Hozzájárul a hólyagszabályozáshoz
- Segít az alvásban
- Jó hatással van a szívre és stresszoldó is egyben

Ha bővebben érdekelnek az előnyei, az alábbi bejegyzésben bővebben részleteztük.